На правах реклами

Локація Телесика. У Львові запрацювали «Забавки щасливих людей». Фото

2082 0
У магазині можна дізнатися історію іграшки, її бекґраунд.

У Львові нещодавно відкрили магазин Telesyk Airlines: Забавки щасливих людей, який розташований на вулиці Шевській, 1. 

У магазині представлені іграшки, історія яких сягає багато років. Зокрема, не всі знають, що люди бавляться «Йо-йо» вже більше як 2500 років. Перші «Пазли» являли собою мапи світу, розпиляні по державних кордонах, і використовувалися для занять із географії, а «Монополію» запатентували у 1935 році і з того часу в неї зіграло 750 мільйонів людей по всьому світу. 

«Логіка така, що ми не хочемо відкривати просто ще один магазин з дитячими іграшками. Ми хочемо показати, що іграшка цікава і захоплююча і має за собою підґрунтя та історію. Ми зрозуміли, що такі речі ніде у дитячих магазинах чи інших просторах не пояснюють, тому дуже класно, що вже на місці в магазині можна спробувати погратися цією забавкою, дізнатися її бекграунд», – розповів у коментарі Тvoemisto.tv PR-директор холдингу !FEST Тарас Маселко.

Додамо, що в магазин підбирають лише ті іграшки, якими бавляться самі, бо хочуть, щоб кожен, хто їх купує, був певен, що забавка цікава і корисна. 

Насправді цей проєкт не має вікового сегменту, бо забавки це не про вік, а про те, наскільки кожен може почуватися щасливим, занурюючись у світ. 

Наразі відкрили лише один такий світ забавок, але на цьому обмежуватися не будуть. Команда «Авіації Галичини» розробила серію дитячого одягу Telesyk Airlines і зараз реалізувала проєкт іграшок.

Магазин працює з понеділка по неділю з 10.00 до 21.00 год за адресою вул. Шевська, 1

Софія Шавранська


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!