Київ

Прага надасть допомогу лікарням Києва на 25 мільйнів гривень

642 0
Прага надасть гуманітарну допомогу київським лікарням.
Фото: pixabay

Фото: pixabay

Міська влада Праги передасть гуманітарну допомогу на суму 15 млн чеських крон (понад 25 млн грн за курсом НБУ) київським лікарням. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook перший заступник голови КМДА Микола Поворозник. 

«Сьогодні, в умовах воєнного стану, маємо черговий виклик для медичної сфери Києва. Наші медики працюють і надають допомогу мешканцям міста, а також пораненим бійцям, які повертаються з фронту. Надзвичайно актуальна допомога для закладів охорони здоров'я столиці і ми вдячні нашим друзям та партнерам за готовність її надати», – зазначив Микола Поворозник.

Він окремо відмітив підтримку, яку Чеська Республіка надає Україні і Києву зокрема.

«Приємно, що Чеська Республіка підтримує Україну. Ми це відчули на собі. Переконаний, що слова, промовлені мером міста: «ми з вами і будемо поруч скільки треба» – не просто слова. Це міцна позиція наших чеських друзів і всі ми, українці, вдячні за це», – наголосив Микола Поворозник.

Під час зустрічі з представниками міської влади Праги обговорили також можливості надання допомоги у сфері розвитку транспортної системи Києва, зокрема її адаптацію до умов воєнного стану.

Нагадаємо, Кличко розповів про плани щодо ремонтів на цей сезон. 

ТЕГИ: лікарня

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!