Держекоінспекцію не пустили на Грибовицьке сміттєзвалище через відсутність документів

2029 0
Інспектори відвідували ЛКП «Збиранка» у грудні 2017 року.
фото: explorer.lviv.ua

фото: explorer.lviv.ua

В кінці минулого року працівники Держекоінспекції намагались провести перевірку на Грибовицькому сміттєзвалищі, в чому їм було відмовлено через відсутність документів, які б слугували підставою для проведення перевірки. Про це заявив в.о. директора департаменту з питань поводження з відходами Сергій Сало, повідомляє прес-служба ЛМР.

«Перевірка господарської діяльності повинна здійснюватися відповідно до закону “Про основні засади здійснення державного нагляду у сфері господарської діяльності”. Цим законом передбачено детальний перелік документів, які повинні представити органи, що здійснюють перевірку, суб’єкту, щодо якого здійснюється перевірка. Згідно з інформацією ЛКП «Збиранка», таких документів представлено не було», – сказав він.

Читайте також: Поблизу Грибовицького сміттєзвалища погіршилася якість ґрунтів

Також, за його словами, працівники Держекоінспекції прибули не за юридичною адресою ЛКП «Збиранка», де розміщений полігон твердих побутових відходів, про що Держекоінспекцію було повідомлено ще в грудні минулого року.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!