Політична реклама

Працівники ДАІ зніматимуть на відео як їм дають хабарі

1848 0
Начальник ДАІ МВС України Анатолій Сіренко доручив своїм підлеглим знімати на фото та відео спроби дати їм хабарі.

Про це йдеться у зверненні Анатолія Сіренка, розміщеному на сайті ДАІ. За його словами, скарг щодо неправомірних дій інспекторів ДАІ стало значно менше, повідомляє Українська Правда. Життя.

"Викорінюючи корупцію в своїх лавах, ми постійно стикаємося з ситуацією, коли самі учасники дорожнього руху намагаються "відкупитися" від прискіпливого інспектора, пропонуючи йому грошову винагороду", - розповів Анатолій Сіренко.

За спробу дати хабар передбачено штраф від 500 до 750 неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеження волі на термін до 4 років, або позбавлення волі на той самий термін, із спеціальною конфіскацією.

"Аби надати водіям "додатковий" стимул щодо виконання законів України, мною  прийняте рішення про відповідне документування спроб дачі хабара працівникові ДАІ. Наразі кожен регіональний підрозділ отримав доручення щодо фото, відеофіксації таких неправомірних дій з боку порушників дорожнього руху", - повідомив він.

Відтак, водій, який хоче дати хабар, має всі шанси потрапити до об’єктиву фотоапарату чи відеокамери.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!