Політична реклама

Працівники "Санта-Барбари" хочуть ділянку під ринок на вул. Скрипника

3904 1
Сьогодні, 18 червня, підприємці ринку «Санта-Барбара», що розташований в кінці проспекту Червоної Калини, пікетували Львівську міську раду. Вони не хочуть переносити ринок на запропоновану містом ділянку – на вул. Антонича, 8, як це передбачено проектом будівництва "Трамваю на Сихів". Натомість підприємці хочуть облаштувати ринок на вулиці Скрипника – біля дорослої поліклініки.

За словами пікетувальників, ділянка, яку пропонують взамін, за розміром майже така ж, як і теперішня, але там нема підведених комунікацій і розташування не надто вдале.

За словами першого заступник міського голова Львова Олега Синютки, на завтрашню сесію ЛМР питання перенесення ринку не виноситимуть.

«Буде створена робоча група, куди увійдуть представники ринку. Сьогодні о 17:00  буде виїзд на місце першого заступника міського голови, спільно з людьми дане питання буде розглядатись. Працівники ринку говорять про те, що вони земельної ділянки на вул. Антонича, 8А не хочуть. Хочуть інший варіант, зокрема на вул. Скрипника біля поліклініки. Виїдемо на місце, подивимось наскільки можливим є виділення цієї земельної ділянки», – цитує Олега Синютку прес-служба Львівської міської ради.

Нагадаємо, ринок «Санта Барбара» планують перенести в інше місце, оскільки по цій ділянці має проглядати колія трамваю на Сихів. Колію прокладуть по вул. Стуса вздовж проспекту Червоної Калини. Колія проходитиме через теперішній ринок "Санта-Барбара", а трохи нижче збудують кільце для розвороту трамваю.

«До нас не надходило звернень проти будівництва трамваю, негативу немає. Питання трамваю виникло не сьогодні і не вчора, категоричних заперечень проти трамваю у сихівчан немає. Проблемне питання лише з ринком «Санта-Барбара», яке будемо вирішувати. На Сихові живе 152 тис. осіб, потрібно враховувати і їхні інтереси», - розповіла голова Сихівської районної адміністрації Ірина Маруняк.


Читайте також:
28 Жовтня, 2014 18:45
Олена Дуже не розумно розташовувати ринок біля полікліники. Місце біля полікліники має бути чистим, а базар навідь при дуже гарній організації це сміття в кінуі дня і антисанітарія.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!