СБУ під час затримання вбила українського переговорника Кірєєва

19405 0
Цікаво, що у списку переговорників, який публікував Офіс президента, Дениса Кірєєва не було.
obozrevatel

obozrevatel

Сьогодні, 5 березня, під час затримання Служба безпеки України застрелила члена української переговорної делегації в Гомелі Дениса Кірєєва. Його підозрювали у державній зраді. Про це пише «Українська Правда» з посиланням на власні джерела у силовому блоці та у політичних колах.

Читайте також: В оточеному Херсоні люди вийшли на мітинг проти озброєних окупантів

Видання зазначає, що правоохоронці мали чіткі дані державної зради Кірєєва, зокрема телефонні переговори. 

«Obozrevatel» пише про те, що в Офісі президента не представляли Кірєєва як учасника переговорів. Його ім'я не було у списку, оприлюдненому пресслужбою, проте на фото та відео його видно за столом поряд із представниками Києва.

За інформацією, яку опублікував «5 канал», ще в липні 2020 проти Кірєєва відкрили кримінальне провадження, його підозрювали у роботі на російські спецслужби. Також ЗМІ повідомляють, що Кірєєв нібито кілька разів на рік їздив до Росії для спілкування з кураторами.

Денису Кірєєву було 45 років, він був банкіром, у 2010-2014 роках працював першим заступником голови правління «Ощадбанку». До того був членом наглядової ради «Укрексімбанку».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!