Працювали 6 бригад швидкої. У Львові рятують двох дітей після ДТП із фурою

16580 0
Дівчата 10 та 16 років в лікарні у важкому стані.
Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

У Львівській міській дитячій клінічній лікарні, що на вулиці Пилипа Орлика, 4 рятують двох дівчат, які вчора постраждали під час зіткнення вантажівки з продуктовим магазином у Рудках. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомила речниця Центру екстреної медичної допомоги Тетяна Андрєєва.

«Станом на вчорашній вечір стан дітей вкрай важкий. Їх обох машинами екстреної допомоги перевезли у МДКЛ. У дівчат полі- та нейротравми», - зазначила вона. 

Дітей бригадами швидкої допомоги транспортували до МДКЛ учора, а на місці аварії працювало 6 бригад «швидкої» допомоги, зазначили у Львівському Обласному Центрі Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф.

Читайте також: У Рудках, що на Львівщині, фура в'їхала у магазин. Є загиблі

Нагадаємо, що аварія сталася вчора, 3 вересня, близько 16.15, на вулиці Самбірській у місті Рудки Самбірського району. Вантажівка «Рено», що перевозила щебінь, виїхала на тротуар, збила електроопору та в'їхала у продуктовий магазин. За попередньою інформацією є троє загиблих. Помер 36-річний водій вантажівки та двоє дорослих пішоходів.

«Під час аварії тілесні ушкодження отримали четверо пішоходів, які були на тротуарі - усі мешканці Самбірщини. Двоє з них, 47-річний чоловік та жінка, його ровесниця, померли на місці ДТП. Ще двоє дівчат віком 10 та 16 років - госпіталізовані, лікарі докладають усіх зусиль аби врятувати їх життя», - йдеться у повідомленні поліції. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!