Політична реклама

Правнучка Фройда відкриє у Львові виставку

1339 0
У Львові 15 листопада правнучка Зіґмунда Фройда Лючія Мак Адам Фройд представить виставку робіт під назвою "Ігри розуму" у Мистецькій галереї Гері Боумена.

Про це повідомляє ZAXID.NET

«Назва «Ігри розуму» має подвійне значення і тому співзвучна зі мною. У буквальному сенсі маються на увазі інтелектуальні ігри, такі як шахи чи покер, проте вона має також прихований і глибший зміст: йдеться про ігри, в які люди грають у житті", - розповідає художниця.

"Спеціально для цієї виставки я обрала техніку монопринту, оскільки саме вона якнайкраще гармоніює з темою: перш ніж виготовити зображення, потрібно як слід все продумати, спланувати і оцінити – так само як потрібновирахуватиризик в інтелектуальній грі. Азарт і ризик у моєму випадку полягають у тому, що картина, яка народжувалась в моїй уяві так нелегко і поступово, може бути втрачена під час друку і ніколи не матеріалізуватись, адже ніколи не відомо, яким буде кінцевий результат", - додає авторка.

Відкриття виставки за участі автора – 15 листопада о 18:00 у Мистецькій галереї Гері Боумена, вул. Наливайка, 18.

Дати експозиції:15 листопада – 5 грудня.

Місце експозиції: Мистецька галерея Гері Боумена, Львів, вул. Наливайка, 18.

Час роботи експозиції: вт-нд 12:00-19:00.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!