Право на мрію: львів’янин просить допомогти придбати батарейки до візка

8705 0
У Львівському Геріатричному пансіонаті, що на вулиці Медової Печери, 71, мешкає 38-ріний Роман Шура. Чоловік пересувається в інвалідному візку. Він мріє працювати, поповнюючи людям телефонні рахунки. Проте зараз він не має змоги цього робити, бо не у стані самотужки придбати батарейки до візка. Чоловік просить усіх небайдужих допомогти йому зібрати кошти, щоб мати змогу виїжджати за межі пансіонату і трохи відпрацьовувати.
фото: facebook.com

фото: facebook.com

«Зараз проживаю у місті Львові в Геріатричному пансіонаті. Навчався в Оброшинській ЗОШ, успішно її закінчив. Із цього часу в мене залишилося багато друзів, які завжди були готові прийти мені на допомогу. Але в кожного тепер є своя сім'я і, відповідно, менше вільного часу, щоб допомагати мені. А я не хочу сидіти в чотирьох стінах, і навіть маю можливість їздити в цетр міста поповнювати людям рахунки на мобільні телефони. Але для більш комфортного пересування вулицями нашого міста та доїзду на робоче місце мені потрібно придбати нові сучасні акумуляторні батереї до електричного візка б. у. модель «Pronto super step М 51», – пише у себе на сторінці у Facebook Роман Шура.

Волонтерка пансіонату Анастасія Рибак розповіла Tvoemisto.tv, що нині цей чоловік має дуже слабкі батареї до візка, тому їздити на великі відстані він не може.

Щоб мати можливість їздити у центр, Романові необхідно придбати нанофосфатні літієві батареї моделі: AMP20M1HD-A. (Розміри(мм): 7.25 x 160 x 227. Вага(г): 496 . Ємкість батареї(А.год): 19.6. Напруга(В): 3.3 . Робоча температура: -30 до 55⁰С)

Вартість акумуляторних батерей – 43200 гривень (оскільки для забезпечення функціонування електровізка необхідно 32 батареї).

Усі небайдужі, що мають змогу допомогти Романові втілити у життя таку важливу для нього мрію, можуть перераховувати кошти на картку ПриватБанку 4149497860078023 (Роман Шура).

Щоб пересвідчитися у реальності цієї людини та її історії можете скористатися такими контактними даними:

Email: [email protected]

Мобільний номер телефону: Київстар 098-251-24-61, Лайф 063-644-43-82, МТС 099-783-30-77.

Skype: roman _shura.

Читайте також: У домі покинутих надій. Як доживають віку самотні львів’яни?

Розмовляла Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!