Правоохоронці обшукали Львівський офіс Держприкордонслужби

1801 0
Сьогодні, 16 серпня, у Західному регіональному управлінні ДПСУ у Львові правоохоронці провели обшук з метою перевірки документації.

На місці подій у Львові, на вулиці Мечникова, 16 а працювали представники департаменту захисту економіки Нацполіції, військової прокуратури та спецпідрозділу «Сокіл».

Із власних джерел відомо, що у офісі Західного управління ДПСУ провели перевірку документів пов’язаних із незаконною вирубкою лісу цінних порід на загальну суму $1,5 млн на кордоні зі Словаччиною.

Крім Західного управління, обшукували ще й центральний офіс Державної прикордонної служби і Чопський прикордонний загін. Всі обшуки пов'язані зі справою незаконної вирубки лісу, повідомляє «Українська правда».

Нагадаємо, 5 серпня прокуратура Львівської області викрила схему незаконного експорту деревини в ЄС, причетними до якої є чиновники, юристи та банкіри.

Підготувала Оксана Лісна


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!