Правоохоронці шукають очевидців ДТП у Львові

2138 0
Унаслідок ДТП, яке сталося увечері 15 травня, пішохід отримав тілесні ушкодження. Правоохоронці просять відгукнутися усіх, хто був свідком цієї події.
фото:  stachka.livejournal.com, dumskaya.net

фото: stachka.livejournal.com, dumskaya.net

15 травня, близько 20.00 години, на перехресті вулиць Вахнянина та Костя Левицького невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, здійснив наїзд на 24-річного чоловіка та поїхав із місця події, – інформує прес-служба обласного управління МВС. Унаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження, після надання медичної допомоги його відпустили додому.

Правоохоронці просять зголоситися усіх, хто має будь-яку інформацію про обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди, за телефоном «102» або (032) 238-40-27 у чергову частину Державтоінспекції міста Львова.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!