Правоохоронці викрили військового на Львівщині, який продавав зброю

981 0
Військовослужбовцю загрожує до семи років позбавлення волі.
фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

На Львівщині внутрішня безпека Нацполіції викрила військового на протиправній діяльності. Старший сержант однієї з військових частин Збройних сил України налагодив «схему» продажу зброї та боєприпасів. Про це повідомляє пресслужба ГУ Нацполіції у Львівській області.

Оперативники встановили, що 28-річний старший сержант зберігає за місцем мешкання боєприпаси до гранатомета – «ВОГ-25» та «ВОГ-2511», які має намір продати. Порушник заніс їх на територію своєї частини, де продав покупцю за три тисячі гривень.

Читайте також: На Львівщині правоохоронці викрили нарколабораторію

За зібраними матеріалами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вони провели у чоловіка також санкціонований обшук.

Наразі йому оголосили про підозру та подали клопотання до суду про обрання запобіжного заходу. Військовослужбовцю загрожує до семи років позбавлення волі.

Фото ГУ Національної поліції у Львівській області


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!