Політична реклама

Правильне вживання води виводить токсини з організму

2956 0
Вода бере участь у регуляції температури тіла, виводить токсини з організму та бере участь у транспорті поживних речовин.

Щоб покращити своє здоров'я, потрібно правильно вживати воду. Як пише видання Порадник, норма споживання води індивідуальна. Це 40 мл на 1 кг ваги. Якщо зараз дуже жарко, то потрібно додати ще 50% до отриманої цифри. 

Потрібно порівняти отриману воду шляхом розрахунку на  індивідуальну норму споживання води з кількістю випитого за день.

Розмочувати свій організм потрібно поступово, тиждень за тижнем. Наприклад, Ви виявили, що п'єте в день всього 800 мл води, а Ваша добова норма 3500 мл. Збільшуйте для початку споживання до 1200 мл на день, тримайтеся цього тиждень. Наступного тижня можна споживати до 1500 мл і так далі, поки дійде до індивідуальної норми.

Пийте за 30 хвилин до їжі і через півгодини після. Уникайте під час їжі «запивання».

Найкраще встигнути випити 1 літр води до сніданку. Організму так само треба «вмитися». Перед сном достатньо випити одну склянку води.

Якщо Ви активні, і не сидите вдома, носіть воду з собою в пляшечках.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!