Політична реклама

Правильно підібрані колготки корегують форму ноги

1329 0
З правильно підібраними колготками ноги жінки вмить стають стрункими і красивими, а сама постать набуває граціозності та жіночності. Але буває і зворотний ефект.

Цього в моку в моді колготки насичених кольорів - червоний, жовтий, зелений, синій, блакитний, бузковий. При виборі колготок з малюнками перевагу слід віддавати фантазійним малюнкам, рослинним орнаментам, а також геометричній тематиці - клітини, ромби.

Дизайнери пропонують доповнювати ними модні сукні, але так, щоб колготки були контрастного кольору. Погано виглядає варіант, коли колготки збігаються з відтінком сукні або туфель. У поєднанні з яскравими колготками верхня частина одягу повинна бути спокійних, світлих тонів.

Колготки з малюнком підходять до однотонного одягу, а до одягу з геометричним малюнком слід вибирати однотонні колготки. Колготки з візерунком підходять виключно до струнких ніжок, а повним ногам вони візуально додають об'єм.

Чорні колготки завжди в моді, але цієї зими особливо модними вважаються чорні колготки з невиразним малюнком або в смужку. Такі колготки відмінно виглядають у поєднанні з одягом яскравих помаранчевих або рожевих тонів.

За допомогою кольорових колготок можна візуально подовжити ноги. Для цього колготки повинні бути тонкими, щоб гармонійно поєднуватися зі спідницею, а їх колір повинен ідеально збігатися з кольором взуття.

При виборі колготок з фантазійними або рослинними малюнками потрібно проявляти максимум обережності. Світлі, тілесного відтінку колготки можуть створити ефект «пошкодженої шкіри». У моді колготки, що імітують гольфи, шкарпетки і панчохи з підв'язками. Користуються популярністю колготки з імітацією татуювання, з включенням люрексу і атласних стрічок. У модниць особливою популярністю користуються колготки, прикрашені стразами, напівдорогоцінним камінням або перлами.

Джерело: poradnyk.com

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!