На правах реклами

Правило «трьох виробів». Як не розгубитися в ювелірному магазині і обрати прикрасу

701 0
Прикраси вважають невід’ємним елементом гардероба не тільки жінки, а й чоловіка. Виробами із благородних металів люди підкреслюють свою індивідуальність та добрий смак.

Звичайно, модні тренди навіть на прикраси стрімко міняються. І сучасний ювелірний магазин здатний задовольнити будь-які побажання поціновувачів коштовностей. Але щоб не розгубитися серед різноманіття виробів із золота, срібла та платини стилісти «Укрзолото» створили прості правила вибору.

Рекомендації майстрів

Обираючи нову прикрасу, треба пам’ятати: не слід одягати на себе занадто багато аксесуарів. Купити одразу набір коштовностей – добре рішення, а от одягти його з іншими прикрасами – зовсім ні. В ювелірному етикеті існує правило «трьох виробів», яке говорить про те, що в образі повинно бути не більше трьох коштовностей. До того ж, чим більша річ, тим менше має бути інших прикрас.

З чого ж розпочати свій вибір, щоб завжди виглядати стильно і сучасно? Стилісти радять визначити:

  • Вид виробу. Як правило, із цим ніколи не виникає проблем, адже представниці жіночої статі добре знають, якого виробу не вистачає в їх скарбничці. Обираючи коштовність на подарунок, рекомендують врахувати вік жінки. Юним красуням краще за все підходять лаконічні моделі, а жінкам у віці – більш яскраві моделі;
  • Тип та колір металу. Справа у тому, що стилісти рекомендують не змішувати в одному образі одночасно кілька металів чи кольорів. Потрібно переглянути вміст ювелірної скарбнички і визначитися з типом металу майбутньої коштовності;
  • Стиль виробу. Всі прикраси в образі повинні гармоніювати між собою. Саме тому рекомендують слідкувати за стилістикою коштовностей. У ювелірному салоні можна обрати класичні, сучасні, з каменем чи максимально прості аксесуари, які стануть елементами елегантного чи навпаки яскравого ансамблю;
  • Бюджет. Від нього залежать всі інші критерії. На вартість прикраси впливають різновид металу, складність дизайну, вага. Однак в ювелірному салоні навіть дорогий виріб можна придбати вигідно, скориставшись спеціальними акціями та знижками.

Аксесуари із благородних металів також можна обирати під колір очей та волосся. Так, брюнеткам підходять вироби із білого сплаву, а от світловолосим слід звернути увагу на коштовності із яскравим камінням. При виборі сережок треба звертати увагу на форму обличчя, а каблучок – на руки та пальці.

Вибір необхідної прикраси, яку можна одягти під різні образи – непросто, однак стилісти «Ukrzoloto» радять звертатися за допомогою до спеціалістів. 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!