Представник Ryanair підтвердив наміри авіакомпанії розпочати польоти з України

3027 0
Один з найбільших лоукост-авіаперевізників Ryanair незабаром може оголосити плани про польоти в Україну. Про це повідомив начальник юридичного відділу авіакомпанії з питань регулювання та законодавства Юліуш Коморек.
фото: ubr.ua

фото: ubr.ua

«Я думаю, що так, і найближчим часом ми щось оголосимо за цим напрямком», – сказав він в інтерв'ю польському виданню Fly4free, відповідаючи на питання про близькість виходу Ryanair на польоти у Львова або інші українські міста.

Він також підкреслив, що Україна – це великий ринок з не дуже привабливою транспортною мережею і непередбачуваними ситуаціями на кордоні.

«Я не в змозі сказати, чи будемо літати в Україну у цьому зимовому сезоні, чи тільки у наступному літньому. Безумовно, ми вивчаємо маршрути з України в Польщу, а також і до інших європейських країн», – зазначив Юліуш Коморек.

Читайте також: США та лоукостери. Директорка Львівського аеропорту поділилася стратегією

Нагадаємо, 1 лютого міністр інфраструктури Володимир Омелян анонсував прихід до Львова ще одного лоукостера, імені якого домовилися поки що не називати.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!