Політична реклама

У раді Львівської ОТГ підписали перший Меморандум про співпрацю

1698 0
Підписанти готові до співпраці з іншими політичними силами та депутатами.

12 листопада представники «Європейської солідарності», «Варти» та «Свободи» підписали «Меморандум про співпрацю депутатів в раді Львівської ОТГ».

Зокрема, у Меморандумі зазначається, що місцеві вибори відкрили перед Україною шанс продовжити розбудову держави, в умовах завершення реформи децентралізації, спираючись на найкращий європейський досвід розвитку територіальних громад та продовжуючи рух країни до Європейського Союзу та НАТО, повідомляє пресслужба «ЄС».

«Ми, представники політичних сил, які отримали своє представництво в раді Львівської ОТГ, націлені на реалізацію шансу, що постав перед Україною. Ми усвідомлюємо складність викликів, які сьогодні стоять перед державою, Львівщиною та Львовом... Ми відкриті до співпраці з усіма політичними силами та депутатами, які поділяють проголошені нами принципи і програму діяльності та готові взяти участь у формуванні стабільної більшості в раді Львівської ОТГ», – зазначається у Меморандумі.

Читайте також: Громадська рада при ЛОДА підтримала у другому турі виборів Олега Синютку

Пріоритетними завданнями передбачені:

  • вирішення питання транспортної катастрофи;
  • проведення повного аудиту міської господарки;
  • прийняття програми реструктуризації накопичених боргів, розвитку виробничого потенціалу;
  • затвердження нового Генерального плану, припинення хаотичної забудови міста, реалізації комплексних заходів з оновлення житлової інфраструктури;
  • розв’язання проблем нестачі місць у школах та садочках;
  • розширення програми будівництва житла для ветеранів АТО/ООС, родин загиблих Героїв;
  • розширення регіональних медичних програм;
  • розвиток міжнародної співпраці та української культури.

У «Європейській Солідарності» наголошують, що подібне об'єднання проукраїнських політичних сил у раді Львівської ОТГ відбулось вперше.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!