Представниці Львівщини вибороли всі медалі на Кубку України зі стендової стрільби

575 0
У змаганнях взяти участь понад 50 спорстменів.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

На Львівщині відбувся Кубок України — «Кубок Галичини», у якому участь взяли понад 50 спортсменів з різних куточків країни. На траншейному стенді серед жінок весь п‘єдестал зайняли представниці Львівщини.

Джерело: Управління молоді і спорту ЛОВА

На п'єдестал вийшли Олена Охотська, Надія Булгакова та Вікторія Михайлюкова. Георгій Іпатов став бронзовим призером Кубку України зі стрільби стендової у вправі на круглому стенді серед чоловіків. Серед юніорок у цій дисципліні переможницею стала Олександра Бартишева, срібло також за сестрою Олександри —Валерію Бартишевою. Бронза також за львів’янкою Іванишин Боженою. 

Читайте також: Спортивній школі на Львівщині присвоїли ім'я загиблого воїна

У чоловіків переможцем Кубку Галичини став львів’янин Олесь Шлюз, срібло виборов Олександр Білько. А Тамара Береснєва перемогла у цій дисципліні в категорії юніорок.

Нагадаємо, що спортивно-веслувальну базу, що розташована у селі Наварія, на Львівщині, передадуть в обласну комунальну власність.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!