Олексій Гончарук написав заяву на звільнення, а львів'янин Денис Шмигаль може потрапити в уряд

4060 2
Також в уряді відбуваються інші кадрові зміни.
фото: finance.liga.net

фото: finance.liga.net

Наймолодший прем’єр-міністр України Олексій Гончарук написав заяву на звільнення та подав її президентові. Про це Олексій Гончарук повідомляє на своїй фейсбук-сторінці.

Глава уряду написав довгий пост про досягнення свого уряду та довіру до президента, а наприкінці зазначив, що хоче звільнитись. Утім, Олексій Гончарук залишається главою уряду. Його відставку має погодити Верховна рада, а президент не має таких повноважень.

Читайте також: Садовий змінив свою думку щодо виборів міського голови Львова

В уряді відбуваються й інші кадрові зміни. Як повідомляє львівський нардеп від «Голосу» Роман Лозинський, міністерка розвитку громад і територій Альона Бабак також написала заяву на звільнення. Цю заяву вже підтримав комітет з питань державного будівництва. Утім, звіту міністерки нардепи не заслухали. Також, говорить Роман Лозинський, депутатам не повідомили про причину звільнення урядовиці.

Натомість профільний комітет ради розглядає на посаду міністра розвитку громад і територій та заразом віце-прем’єра кандидатуру Дениса Шмигаля – нинішнього голови Івано-Франківської ОДА та колишнього претендента на голову Львівської ОДА.

Фото: Ліга.нет

Додамо, раніше уряд погодив на посаду голови ЛОДА кандидатуру бізнесмена Максима Козицького, утім, указу про його призначення немає досі.


Читайте також:
17 Січня, 2020 15:31
666 ... г.нида) ...
17 Січня, 2020 15:30
666 ... " .. Вся история нам говорит ,
что Господь неустанно творит :
каждый год появляется [***]
неизвестного ранее вида.." ...
... Слава Україні ! ...
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!