Прем’єр оприлюднив попередній графік виходу України з карантину

5300 0
У травні Україна має вийти на роботу.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль оприлюднив попередній графік виходу України з карантину. Про це він повідомив на своїй сторінці у Фейсбуку

«У травні Україна має вийти на роботу. У яких умовах, у яких нових соціальних стандартах, у яких часових рамках — це ті питання, над якими Уряд працює разом з аналітиками», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Від штрафу до криміналу: Як ЛОДА стежитиме за порушниками правил карантину

За словами прем’єра, створили Раду з питань економічного розвитку України, куди ввійшли найкращі вчені та економісти зі світовими іменами. Наразі спільними зусиллями вони розробляють стратегію виходу з карантину, яку презентують наступного тижня. А зараз діляться напрацюваннями.

Нагадаємо, що карантин і режим надзвичайної ситуації в Україні має тривати до 24 квітня. Втім, як розповів Tvoemisto.tv голова ЛОДА Максим Козицький, карантин можуть продовжити щонайменше до 16 травня.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!