Прем’єр пообіцяв зберегти заплановані видатки на будівництво і ремонт доріг у переглянутому держбюджеті

1792 0
Уряд також планує зберегти фінансування у повному обсязі для аграріїв та фермерів.
Фото: УНІАН

Фото: УНІАН

У переглянутому державному бюджеті залишається майже незмінним фінансування будівництва та ремонту доріг, а також реформи оборонно-промислового комплексу. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль на офіційній сторінці у Фейсбуку.

«Пропонуємо зберегти майже на 100% фінансування будівництва та ремонту доріг в Україні. На розвиток мережі автомобільних доріг — 37,3 млрд грн, а на субвенцію місцевим бюджетам для дорожнього господарство заплановано 21,8 млрд грн», — йдеться в повідомленні.

Окрім цього, прем’єр-міністр повідомив, що уряд продовжить фінансувати реформу оборонно-промислового комплексу. Витрати на новітні технології та нарощування потужностей для виготовлення оборонної продукції зберегли на рівні 2,5 млрд.

Читайте також: Естакади та шумовідбивні екрани. Якою буде північна об’їзна Львова

Уряд також планує зберегти фінансування у повному обсязі для аграріїв та фермерів. Підтримку сільгосптоваровиробників не будуть зменшувати й цього року буде на рівні 4 млрд. Раніше в уряді повідомляли, що «велике будівництво доріг» в Україні розпочнеться з березня 2020 року.

Нагадаємо, що Кабінет міністр України завершив попередню роботу над змінами до держбюджету. Так, в уряді обіцяють, що видатки на культуру й освіту також будуть збережені.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!