Стало відомо, коли кафе та ресторанам дозволять приймати відвідувачів всередині

3916 0
Також із 5 червня запустять внутрішнє авіасполучення.
Фото: Zaxid.net

Фото: Zaxid.net

Глава уряду Денис Шмигаль заявив, що з 5 червня кафе і ресторани зможуть приймати відвідувачів всередині. Про це він сказав в ході засідання Кабінету міністрів, повідомляє РБК-Україна.

Також, за його словами, Україна запустить внутрішнє авіасполучення з 5 червня. Міжнародне авіасполучення відновлять вже з 15 червня.

«Звичайно усі правила по дистанції і дезінфекції повинні виконуватися», – підкреслив глава Кабміну.

Раніше в уряді говорили про ослаблення карантинних обмежень для кафе і ресторанів з 10 червня.

Також міністр інфраструктури України Владислав Криклій запевняв, що держава підтримає українські авіакомпанії, і чекає, що ціни на авіаквитки не виростуть. Також у МІУ розраховують, що жоден український авіаперевізник не закриється.

Нагадаємо, за добу на Львівщині зафіксовано 96 позитивних ПЛР-тестів, а загалом 1 830 інфікованих коронавірусом. Область все ще перебуває на першому етапі карантину і наступне засідання комісії ТЕБі НС, на якому його могли б послабити відбудеться 5 червня. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!