Премію імені Кривенка вперше отримав львів’янин

1577 0
Сьогодні, 29 травня, у рамках ІІІ Львівського медіафоруму дванадцятою премією імені Олександра Кривенка «За поступ у журналістиці» нагородили військового журналіста Левка Стека.
фото: Аліни Смутко

фото: Аліни Смутко

Цьогоріч визначну у галузі журналістики премію отримав журналіст «Радіо Свобода» Левко Стек, знаний своїми матеріалами із зони АТО.  Народився він у Львові та закінчив Львівський національний університет імені Івана Франка. Є випускником Школи інтернет-журналістики зініційованої ГО «Свобода слова». Журналісту 24 роки.

Більше про роботу Левка Стека в умовах війни читайте в ексклюзивному інтерв’ю tvoemisto.tv

Премія ім. Олександра Кривенка «За поступ у журналістиці» вручається у Львові щорічно в травні, до дня народження журналіста та редактора Олександра Кривенка. Засновником премії є «Капітула Поступу», в яку входять друзі й колеги відомого журналіста, який трагічно загинув 9 квітня 2003 р. Оголошення про заснування премії було оприлюднене на сайті газети «Поступ», яку заснував і редагував Кривенко.

Серед лауреатів премії Сергій Рахманін, Володимир Ар'єв, Сергій Лещенко, Вахтанг Кіпіані, Мустафа Найєм та деякі інші.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!