Президент анонсував звільнення 28 посадовців СБУ

1763 0
Володимир Зеленський зазначив, що результати роботи служби незадовільні.
Фото: ОП

Фото: ОП

Президент України Володимир Зеленський повідомив, що зараз відбувається кадрова ревізія Служби безпеки України і анонсував звільнення 28 посадовців Служби безпеки України. Про це Володимир Зеленський заявив під час вечірнього звернення сьогодні, 18 липня.

Читайте також: Зеленський відсторонив від посад генпрокурорку Венедіктову та главу СБУ Баканова

«Ще одна важлива новина щодо Служби безпеки України. Відбувається кадрова ревізія Служби, вирішується питання щодо звільнення 28 посадовців. Різний рівень, різні напрямки. Але підстави схожі – незадовільні результати роботи», – каже Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що 17 липня Зеленський відсторонив генпрокурорку Ірину Венедіктову та усунув від посади главу СБУ Івана Баканова. Відразу за іншим указом, виконання цих обов'язків поклали на заступника генпрокурора Олексія Симоненка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!