Президент нагородив бригаду з Львівщини Бойовим прапором

6914 0
Це відзнака високого професіоналізму, бойових заслуг, мужності та відваги особового складу військовослужбовців бригади.
Фото: ЛОДА

Фото: ЛОДА

Володимир Зеленський нагородив бойовим прапором 15 окрему бригаду артилерійської розвідки Сухопутних військ ЗСУ. Вона розташована на Дрогобиччині.

Джерело: Дрогобицька районна державна адміністрація

Бойовий прапор вручили командиру бригади, полковнику Олександру Попову. Це відзнака високого професіоналізму, бойових заслуг, мужності та відваги особового складу військовослужбовців бригади.

«З початку повномасштабної російсько-української війни військовослужбовці 15-окремої бригади (в/ч А1108) беруть участь у бойових діях із захисту територіальної цілісності України та оборони її кордонів. Вони там, де справді гаряче. Борються за нашу свободу, за нашу незалежність, за наших дітей. Велика їм шана, честь та повага!», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що нещодавно львівську 125 окрему бригаду територіальної оборони ЗСУтеж  відзначили Бойовим прапором «На знак честі доблесті і слави». Від імені бригади прапор отримав командир генерал-лейтенант Артур Горбенко.

Ірина Давосир

__________________________________________________________________________________________________

 

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!