В Адміністрації Президента не підтвердили ветування закону про імпорт іномарок. Оновлено

8186 1
Раніше у кулуарах парламенту голова фракції «Самопоміч» Олег Березюк сказав, що Президент Петро Порошенко наклав вето на закон про зниження акцизного збору на вживані іномарки. Проте в Адміністрації Президента цю інформацію спростували.
Фото: intvua.com

Фото: intvua.com

Як повідомляла раніше gazeta.ua Олег Березюк назвав це вето платняею за сьогоднішнє голосування: «Маленький нюанс. Закон про зниження акцизів на вживані авто – єдиний, який віддає гроші людям реально в кишені. Решта – віртуальні гроші. На ньому чомусь накладено вето. Це платня за сьогоднішнє голосування».

Проте, як повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на прес-секретаря Петра Порошенка Святослава Цеголка, інформація про ветування закону про імпорт іномарок, не відповідає дійсності. «Текст закону ще навіть не надійшов до Адміністрації Президента», – сказав він.

На сайті Ради документ наразі перебуває у статусі «Готується на підпис». Це означає, що він ще не підписаний спікером і не направлений на підпис президентові.

Нагадаємо, 31 травня парламент проголосував за законопроект, який передбачає зниження ставки акцизного збору на вживані автомобілі. Його передали на підпис президенту. Документ вступає в силу з першого числа наступного місяця з дня його опублікування.

Читайте також: Наскільки в Україні подешевшають вживані авто. Детальний розрахунок


Читайте також:
4 Червня, 2016 09:22
Jeeshi Very nice post here thanks for it .I always like and such a super contents of these post.Excellent and very cool idea and great content of different kinds of the valuable information's.
<a href= "[***]://[***].thinkittraining.in/informatica">Informatica training in chennai</a>
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!