Політична реклама

Президент наклав вето на закон, який забороняв робити з квартир офіси

1153 0
Президент України Віктор Янукович ветував Закон України «Про внесення змін до статті 6 Житлового кодексу Української РСР щодо визначення житлової та загальної площ об’єкта житлової нерухомості».

У своїх зауваженнях Президент України наголосив, що заборона власникам квартир здавати їх в оренду комерційним установам, різко звузить можливості малого та середнього бізнесу, повідомляє прес-служба глави держави.

«Запровадження заборони надання у житлових будинках приміщень для потреб виробничого характеру може призвести до вимушеного припинення підприємницької діяльності суб’єктами малого та середнього бізнесу, які найчастіше використовують для здійснення підприємницької діяльності такі приміщення для розміщення перукарень, пунктів ремонту одягу, взуття, приватних нотаріальних контор тощо», – зазначається у пропозиціях Президента.

У зв’язку з цим Віктор Янукович запропонував Верховній Раді замінити в законі слово «виробничого» словом «промислового», що дозволить фірмам непромислового масштабу залишитись працювати у своїх офісах, - повідомляє DT.UA

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!