Президент провів засідання Ставки. Про що говорили

1025 0
На засіданні розглянули, зокрема, питання подальшого звільнення територій та забезпечення військ.
Президент України Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський у п'ятницю, 14 жовтня, провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Учасники заслухали доповіді Головнокомандувача Збройних Сил України, керівника розвідки та командувачів військ оперативних напрямків щодо ситуації на фронтах та ймовірних дій ворога у найближчий період.

Джерело: пресслужба глави держави

Про що говорили?

Під час засідання окреслили кроки з подальшого звільнення українських територій.

Також розглянули питання матеріально-технічного забезпечення військ, зокрема безперебійного постачання боєприпасів, і підготовки до зими.

Крім того, обговорили подальше врегулювання діяльності добровольчих формувань територіальних громад.

Читайте також: Українські військові вже знищили понад 64 тисячі окупантів, – Генштаб

Нагадаємо, що 5 жовтня президент України Володимир Зеленський проводив засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Присутні слухали інформацію від розвідки, штабу Збройних Сил України та командувачів військ оперативних напрямків щодо обстановки на фронті та останніх дій ворога, обговорили питання стабілізації ситуації у щойно деокупованих районах.

Софія Шавранська

____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!