Президент привітав Захисників України патріотичним відео

2460 0
Президент Петро Порошенко оприлюднив на своїй facebook-сторінці патріотичне відео, приурочене до Дня захисника України, який відзначають сьогодні, 14 жовтня.

Президент Петро Порошенко на своїй facebook-сторінці оприлюднив  патріотичне відео до Дня захисника України. «14 жовтня – свято всіх, хто любить Україну. Свято тих, хто тілом, серцем і душею відчув свою відповідальність і причетність до оборони України. Із нами Господь і правда. Слава Україні!», – написав Президент.

Читайте також: Як Львів зустрічав героїв. Фото

Нагадаємо, навесні 2015 року Верховна Рада ухвалила Проект Закону, який офіційно визначає 14 жовтня державним святом – Днем захисника України. Таким чином Кабінет Міністрів України рекомендував перенести робочий день 14 жовтня з урахуванням встановлених законом святкових і неробочих днів в Україні. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!