Президент призначив голову Яворівської РДА

1843 0
Ярослав Коминський є юристом, підприємцем, волонтером «Народної Самооборони» Львівщини.

Головою Яворівської районної державної адміністрації став Ярослав Коминський. Розпорядження про призначення президент України Володимир Зеленський підписав учора, 14 квітня.

Читайте також: Президент призначив голову Червоноградської РДА

Ярославу Коминському 43 роки, він львів’янин – юрист, підприємець, волонтер «Народної Самооборони» Львівщини. Має двох дітей. Працює головним юристом у АО «Ростоцька Довбуш та партнери».

У 2015 році брав участь у виборах до Львівської міської ради від партії «Народний контроль». Торік, у 2020 також намагався пройти у Львівську міську раду від партії «Варта».

У 2019 році разом із учасником АТО Олександром Джунківським почав вирощувати лохину у Липниках, господарство називається – LUCKY BERRY.

Читайте також: Нові райони Львівщини з'явилися в Атласі України. Фото

Нагадаємо, Верховна Рада у липні 2020 року підтримала проєкт постанови Кабміну про створення на Львівщині 7 районів замість 20-ти. На Львівщині створили Червоноградський, Золочівський, Львівський, Дрогобицький, Яворівський, Самбірський та Стрийський райони. 

Нові райони та громади Львівщини зобразили в Атласі адміністративно-територіального устрою України.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!