Президент розповів, коли запрацюють транспорт та дитсадки і що буде з дорогами

2324 0
Також він запевнив, що медикам уже виплатили надбавку у 300%.
Фото: РБК-Україна

Фото: РБК-Україна

З 22 травня в Україні запрацює міський та приміський транспорт, а 25 травня відкриються дитячі садочки. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час пресконференції 20 травня.

Читайте також: У Львові готуються до відкриття дитячих садочків

«Ми розуміємо, що сьогодні статистика гарна. Сьогодні на уряді розглянуть питання і з 22 травня запрацює транспорт міський і приміський. Між областями ми поки не можемо забезпечити транспорт, бо у нас тільки 6 областей готові до цього»– повідомив президент.

Дитячі садочки отримають всі вказівки від МОЗ щодо безпекової ситуації і з 25 числа, з понеділка, теж запрацюють, сказав Володимир Зеленський.

Він також розповів, що медикам, які борються з коронавірусом у 15 областях, уже виплатили надбавку у 300%.

Читайте також: На Львівщині стартувало «Велике будівництво». Що планують робити?

Крім того, президент запевнив, що попри економічну кризу і карантин згортання будівництва не буде. За його словами, цього року планують збудувати у 9 разів більше доріг, ніж у минулі роки. Крім будівництва шкіл і дитсадків, відремонтують 210 приймальних відділень лікарень. Він також пообіцяв знайти 3 мільйони доларів на будівництво мостів в Україні і побудувати спортивні комплекси у кожній області, передає УП.

Зеленський сказав також, що меморандум з МВФ Україна підпише у травні.
 
Нагадаємо, що 20 травня 2019 року Володимир Зеленський офіційно став президентом України. В другому турі його підтримали 73% виборців. Про те, як минув рік президентства Володимира Зеленського читайте у нашому матеріалі.
 
 

 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!