Президент США Джо Байден прибув до Києва

1875 0
Зеленський привітав Байдена в Києві
Фото: ОП

Фото: ОП

У понеділок, 20 лютого, до Києва з неанонсованим візитом прибув президент США Джо Байден. 

Зазначається, що під звуки повітряної тривоги Байден вшанував пам’ять загиблих захисників України біля стіни пам’яті Михайлівського собору.

Журналіст німецького видання Джуліан Рьопке назвав візит Байдена сигналом путіну.

«Байден у Києві. Місто, яке мало бути під контролем Росії 360 днів. Який сильний знак для диктатора Путіна», - зазначив він.

 

 

Президент України привітав Байдена в Києві.

«Джозефе Байдене, вітаю в Києві! Ваш візит – це надзвичайно важливий прояв підтримки для всіх українців», - наголосив Зеленський.

 

Глава ОП Андрій Єрмак назвав візит Байдена історичним і стратегічним.

«Вирішуються чимало питань і будуть пришвидшені ті, які підвисли», - зазначив він.

Нагадаємо, Міністерство закордонних справ України повідомило, що у Києві очікується візит когось із "головних" західних партнерів України.

Зазначимо також, що зранку 20 лютого центр міста та проспект Берестейський, по ходу якого розташоване посольство США, перекрито. Громадський транспорт на прилеглих маршрутах затримується.

Станіслав Нестеренко

ТЕГИ: київ, Байден

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!