Політична реклама

Президент України підписав закон, що забороняє рекламу сигарет

1546 0
Президент України Віктор Янукович схвалив закон про заборону реклами тютюнових виробів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби президента. Зокрема, закон передбачає заборону будь-якої реклами і стимулювання продажів тютюнових виробів, знаків для товарів і послуг, інших об‘єктів права інтелектуальної власності, під якими випускаються тютюнові вироби.

При цьому закон встановлює адміністративну відповідальність громадян та посадових осіб за порушення вимог законодавства про заборону реклами і спонсорства тютюнових виробів.

Нагадаємо, що в лютому цього року Голова Верховної Ради Володимир Литвин підписав і направив на підпис президентові України Закон «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо заборони реклами, спонсорства та стимулювання продажу тютюнових виробів».

Цей закон був прийнятий в цілому ще 22 вересня 2011 р., але голова парламенту його не підписував п’ять місяців через суперечки навколо трактування пункту 2 закону, який давав нові визначення щодо реклами та спонсорства тютюнових виробів, а також заборон, що встановлюються в цій сфері

У березні Український союз промисловців і підприємців просив Януковича ветувати закон про заборону реклами тютюнових виробів.

Джерело: "Вкурсе"


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!