Президент відзначив львів’ян, котрі стали чемпіонами ІІ Європейських ігор

1274 0
Відзнаки також отримали тренери чемпіонів.
Фото: НОК України

Фото: НОК України

Президент Володимир Зеленський нагородив спортсменів, що стали чемпіонами ІІ Європейських ігор, які відбулися у Мінську. Відповідний указ опублікували на сайті Офісу президента.

Читайте також: Коли травма не вирок. Як відновлюються спортсмени-аматори у Львові

Орденом княгині Ольги III ступеня нагородили борчиню Юлію Ткач, котра виборола золоту медаль, перемігши спортсменку з Азербайджану. Орден «За заслуги» II ступеня отримав Станіслав Горуна, який у останній день ігор став чемпіоном у куміте до 75 кілограмів. Бронзову призерку з карате Галину Мельник відзначили медаллю «За працю і звитягу».

Тренерам чемпіонів Олександру Ткачу та Антону НІкуліну присудили звання заслуженого працівника фізичної культури і спорту.

Читайте також: Львів'янки здобули дві медалі на Європейських іграх

Нагадаємо, Виконком відділення НОК України у Львівській області та олімпійська рада Львівщини визнали чемпіонів ІІ Європейських ігор Юлію Ткач та Станіслава Горуну найкращими спортсменами місяця.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!