Президент Зеленський запросив Папу Франциска з візитом до України

1297 0
На думку глави держави, візит підтримає кожного українця у відповідальний та складний час.

Президент України Володимир Зеленський запросив відвідати нашу країну Папу Франциска. На думку глави держави, візит підтримає кожного українця в цей відповідальний та складний час. Про це він повідомив у своєму зверненні.

«Говорив з Його Святістю Папою Франциском про пошук миру для України, для нашої держави, про звірства окупантів, про гуманітарні коридори до оточених міст. Подякував Його Святості за чітку й сильну позицію проти війни і за молитви за Україну. Запросив відвідати нашу державу у цей найвідповідальніший час. Вірю, що зможемо організувати цей важливий візит, який однозначно підтримає кожного з нас, кожного з українців», – каже він.

Читайте також: Молитви за українських воїнів та Україну

Також Зеленський  звернувся до обох палат італійського парламенту, закликав Італію посилити санкції проти Росії, проти її режиму, і міцно вдарити по всіх російських діячах, відповідальних за цю війну.

Нагадаємо, що 6 березня під час промови зі свого вікна на площі Святого Петра Папа Франциск також наголошував, що Ватикан готовий зробити «все, що може» для миру в Україні. Так, він відправив двох кардиналів в Україну, щоб допомогти гуманітарним зусиллям.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!