Президент звільнив Маркіяна Мальського з посади голови ЛОДА

9658 0
Відповідне розпорядження ще не опубліковане на сайті президента.
Фото: Маркіян Мальський/Facebook

Фото: Маркіян Мальський/Facebook

Президент Володимир Зеленський звільнив з посади голову Львівської обласної державної адміністрації Маркіяна Мальського. Про це він повідомив під час зустрічі Ради розвитку громад та територій.

Читайте також: «Політика мене не цікавить». Маркіян Мальський про своє майбутнє в ЛОДА

«Не через те, що вони якісь люди не досвідчені чи не чисті на руку, як то кажуть, а через те, що у цих двох областях ми не побачили жодного результату», – пояснив президент.

Крім Маркіяна Мальського, Володимир Зеленський звільнив голову Закарпатської ОДА Ігоря Бондаренка.

У коментарі Tvoemisto.tv прессекретарка Маркіяна Мальського Ольга Мельник зазначила, що відповідне розпорядження ще не опубліковане на сайті президента, а щойно з'явиться – набуде чинності.

Сам Маркіян Мальський повідомив на своїй сторінці у Фейсбук, що повернеться до адвокатської діяльності та подякував команді президента.

Читайте також: 100 днів Маркіяна Мальського. Відкрите інтерв’ю з головою Львівської ОДА

Нагадаємо, що Маркіян Мальський очолив Львівську обласну державну адміністрацію 6 липня. Цього дня Володимир Зеленський особисто представив його у Львові.

Вікторія Ейсмунт

Олександра Бодняк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!