Президент звільнив Олега Синютку з посади голови ЛОДА

8355 0
Обов’язки голови тимчасово виконуватиме колишній заступник Олега Синютки Ростислав Замлинський.
фото: Zaxid.net

фото: Zaxid.net

Олега Синютку звільнили з посади керівника Львівської обласної державної адміністрації. Відповідний указ Володимира Зеленського опублікували на сайті Адміністрації президента.

В указі йдеться, що його звільнили «у зв’язку із закінченням строку повноважень Президента України». сам Олег Синютка повідомив про відставку наступного дня після другого туру виборів Президента України 21 квітня.

Читайте також: Олег Синютка: Шанси зараз стати міським головою Львова є у всіх

Під час роботи в ЛОДА він відзначився активною підтримкою попереднього президента Петра Порошенка, тож згодом увійшов Центральної ради партії «Європейська Солідарність» та став №8 у списку партії на виборах до парламенту.

На посаді голови ЛОДА Олег Синютка перебував із 26 грудня 2014 року. Обов’язки голови тимчасово виконуватиме колишній заступник Олега Синютки Ростислав Замлинський.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!