Затриманого на хабарі голову Старосамбірської райдержадміністрації звільнили

1333 0
Орест Бонк сам подав заяву на звільнення.
Фото: dailylviv.com

Фото: dailylviv.com

Петро Порошенко звільнив голову Старосамбірської районної державної адміністрації Ореста Бонка, якого ще 19 червня затримали на хабарі. Відповідне розпорядження оприлюднили на офіційному сайті Президента.

Як ідеться в документі, Ореста Бонка звільнили за особистою заявою. Додамо, що голову Старосамбірської районної державної адміністрації затримали на хабарі у 1,5 тисячі доларів.

Читайте також: Львівського прокурора затримали на хабарі

Посадовець вимагав кошти за сприяння працевлаштуванню юристом у Старосамбірську РДА. Сам Орест Бонк згодом потрапив до лікарні з інсультом. Посадовця затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України (затримання уповноваженою службовою особою). 

Ореста Бонка обрали головою Старосамбірської РДА на початку 2017 року. До цього він був очільником Старосамбірської райради (2013-2015 рр.). Раніше керував відділом освіти Старосамбірської РДА.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!