На правах реклами

У Львові відбудуться президентські праймеріз. Де подивитися онлайн

1975 0
Сьогодні обиратимуть кандидата в президенти від партії УКРОП.
фото з сайту партії Укроп

фото з сайту партії Укроп

Сьогодні у Львові в кінопалаці ім. О. Довженка відбудеться зустріч з учасниками президентських праймеріз УКРОПу – Олександром Шевченком, Іриною Головатенко та Оксаною Тунік-Фриз.

Де подивитись?

Трансляція наживо розпочнеться орієнтовно о 17:30 на сайтіYouTube-каналі та Facebook-сторінці «Твого міста».

Як проходять публічні президентські праймеріз УКРОП?

Це процедура внутрішньопартійних виборів, завдяки якій зростає внутрішня конкуренція, тож на президентські вибори йдуть не ставленики верхівки політсили, а кандидати, яких дійсно підтримує народ. Використовуючи досвід США, Великої Британії, Ізраїлю, Іспанії, Італії, Франції та інших розвинених країн, «Українське об’єднання патріотів» готове обрати справжнього лідера, єдиного й достойного кандидата від партії.

Протягом вересня, жовтня й листопада, кожної п’ятниці, суботи та неділі трійка учасників президентських праймеріз проводитиме публічні дебати та зустрічі в обласних центрах по всій Україні. Проголосувати за претендентів та їхні програми матимуть змогу члени УКРОПу з відповідних областей. Більше інформації про праймеріз, а також розклад туру зустрічей з кандидатами ви знайдете на сайті: https://presidentukrop.com/

Остаточні результати перегонів стануть відомі під час великого з’їзду УКРОПу у Києві 5 грудня.

Учасники президентських праймеріз  

ОЛЕКСАНДР ШЕВЧЕНКО: народився 8 квітня 1971 року в місті Коломиї Івано-Франківської області. Автор ідеї та засновник гірськолижного комплексу «Буковель», за сім років перетворив чи не найдепресивніший регіон України на одне з найбільш відвідуваних у Східній Європі місць відпочинку. Народний депутат Верховної Ради України VII та VIIІ скликань. Член президії партії УКРОП. Провів понад 700 зустрічей з виборцями і вніс на розгляд 83 законопроекти. Завдяки старанням Олександра Шевченка у «Буковелі» пройшли лікування та реабілітацію понад 1 тис. солдатів – учасників російсько-української війни, пройшли реабілітацію 3200 дітей з ДЦП, аутизмом або вадами опорно-рухового апарату, безкоштовно оздоровилися 8 тис. пенсіонерів. Крім того, команда Олександра Шевченка створила Центр військової підготовки та інформації, а також регулярно підтримує медзаклади, спортивні та культурні проекти.

ІРИНА ГОЛОВАТЕНКО: народилася 19 лютого 1976 року в Києві. Здобула диплом магістра за фахом «Математика» з правом викладання, навчаючись на механіко-математичному факультеті Київського національного університету ім. Т. Г. Шевченка. Також має музичну освіту. Працювала викладачем алгебри та геометрії у старших класах середньої школи № 43 міста Києва. Пізніше обіймала посаду фінансового аналітика й помічника керівника на підприємстві інвестиційного сектору. Наразі є керівником прес-центру УНІАН та його відділу зв’язків із громадськістю. Учасниця неурядової організації EU-Ukraine Women in Politics. Голова Солом’янської районної організації УКРОПу в місті Києві, а також заступник голови Київської міської організації партії.

ОКСАНА ТУНІК-ФРИЗ: народилася 1978 року в смт Ріпки Чернігівської області. Здобула диплом магістра права за фахом «Правознавство» у Класичному приватному університеті. Роком пізніше отримала диплом магістра за фахом «Управління суспільним розвитком» у Національній академії державного управління при Президентові України. Працювала у сфері зв’язків з громадськістю, була директором департаменту соціальної та кадрової політики в банківському секторі, а також заступником міського голови Чернігова. Від початку російсько-української війни активно займається волонтерською діяльністю. Наразі є заступником голови Комісії партійного контролю УКРОПу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!