Про Львів зняли відео, аби покорити Вроцлав

12382 5
Львівська фотограф і перекладач Ольга Дмитрів зняла незвичне відео про Львів під назвою «L('v)iv.es». Це – погляд на місто очима трьох людей, три пори дня у Львові та три характери в одному ролику.

«Знімали спеціально для презентації Львова на театральному фестивалі у Вроцлаві. У відео знялись троє акторів Театру ім. Леся Курбаса – Оксана Козакевич, Микола Береза, Тамара Горгішелі. Я вирішила зробити відео про Львів зі сюжетом, бо просто відео про місто є багато. Зйомки зайняли три дні, щодня – по п’ять годин на кожного з акторів. І ще три дні обробки», – розповіла tvoemisto.tv Ольга Дмитрів.

Відео показує три пори – ранок, день та вечір у Львові. «Усі вони – з різним настроєм. Ранок – ніжний, дитячий, приємний початок дня. Обід – діловий, зайнятий, у поспіху. Вечір – романтичний, більш дорослий і дещо таємничий», – сказала Ольга Дмитрів.

Режисерка відео за освітою перекладач, працює приватним репетитором з англійської. «Фото і відео – це моє захоплення», – додала вона.

Як писало Tvoemisto.tv, раніше у Львові на замовлення Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ зняли відео, у якому намагалися показати різні райони міста та контрастність між ними. Назву для відеороботи обрали символічну – «Lviv.Naked».


Читайте також:
1 Вересня, 2014 15:13
Лера Ни о чем.. Дешевка. При чем там был ЛЬвов, вообще не поняла, я его там не увидела. ТОлько какой то непонятный сюжет, дебилькувата чувиха вначале, потом непонятный парень, и б** в конце.
1 Вересня, 2014 12:25
Viktor Примітив. Розчарували: задум, виконання. Шкода акторів, що погодилися в "цьому" взяти участь. Вийшло: ранок — з "дурненькою", обід — з невдахою, вечір — "тіпа" [***] родом з НЕПу.
31 Серпня, 2014 10:32
Евгения Я не увидела здесь Львова с его уникальность, с его удивительной архитектурой, с местечками, скрытыми для многих глаз, с его истоками.Сам Львов оставляет неизгладимое след в душе, ролик этого не передает, совсем другая атмосфера.
30 Серпня, 2014 09:26
полтавчанка Красиві зйомки, хороший сюжет і добре підібрана музика. Навіює про багато різних думок, але ніяк не про місто. Гарна короткометражка, та тільки з назвою трохи не влучили..
29 Серпня, 2014 17:11
львів’янин Примітивна спроба дешевого кіна. На мою думку, глядач, подивившись цей ролик, про Львів нічого не зрозуміє і не захоче відвідати нашого Міста. Львова я тут НЕ ПОБАЧИВ.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!