Про що найчастіше запитують у контакт-центрі МОЗ щодо Covid-19 і скільки треба чекати на відповідь

1126 0
Оператори знають актуальну інформацію, зонування України за рівнем епіднебезпеки – загалом усе, що надає МОЗ.
ілюстративне фото: з відкритих джерел

ілюстративне фото: з відкритих джерел

У контакт-центрі, куди можна звертатися з питаннями стосовно коронавірусу, працює 150 операторів. Однак, у разі, якщо в оператора немає відповіді на ваше питання, то доведеться зачекати 48 годин або й більше. Про це сьогодні, 11 листопада, на брифінгу повідомив заступник міністра охорони здоров'я Ярослав Кучер.

Оператори знають актуальні карти, зонування України за рівнем епіднебезпеки – загалом усю інформацію, що надає МОЗ. У Міністерстві також кажуть, що працюють над тим, аби  відповідати на питання швидше, протягом 24 годин.

Читайте також: У Львові збирають гроші на кисневі концентратори тим, кого нікуди госпіталізувати

«Якщо оператор з тих чи інших причин немає відповіді на ваше запитання зразу або потрібно проконсультуватися з фахівцем на рівні МОЗ чи області, то звернення автоматично фіксується у CRM-системі, копію надсилають у МОЗ та у відповідний регіон. На місцях дають відповідь, яка теж фіксується у базі, і вже після цього оператор передзвонює громадянину в робочий час. Нормальним алгоритмом вважається 48-на відповідь», – каже він.

Водночас заступник міністра додає, що найчастіше запитували про діагностику коронавірусу, амбулаторне лікування, безкоштовне тестування та укладання декларації з сімейним лікарем. Окрім цього, якщо у вас немає сімейного лікаря, у контакт-центрі порекомендують лікарню..

Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я запустило цілодобовий контакт-центр 2 листопада. За номером телефону 0 800 60 20 19 можна звертатися з питаннями щодо Covid-19. Уже від початку роботу контакт-центр отримав 37 тисяч дзвінків.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!