Про участь у виборах голови Львівської ОТГ заявив ексочільник ЛОДА Олег Синютка

2033 0
Відповідно до останнього рейтингу Соціоінформ, якби вибори голови Львівської громади відбулися незабаром, то 15,4% віддали б свій голос за Олега Синютку.
фото: ua.igotoworld.com

фото: ua.igotoworld.com

Політична партія «Європейська солідарність» висунула у кандидати на голову Львівської ОТГ народного депутата та колишнього очільника Львівщини Олега Синютку. Про це він повідомив сьогодні, 6 вересня, під час зустрічі лідера партії Петра Порошенка з львів’янами біля пам’ятника Тарасові Шевченку.

«Я, Олег Синютка, прийняв рішення. Я буду балотуватись на посаду львівського міського голови від «Європейської Солідарності», – каже він.

Читайте також: Хто на мера Львова. Перший розклад на міського голову

Додамо, що, відповідно до останнього рейтингу Соціоінформ, якби вибори голови Львівської громади відбулися незабаром, то 37,4% опитаних львів'ян, які визначилися, обрали б чинного мера Андрія Садового, 18,6% проголосували б за Руслана Кошулинського та 15,4% віддали б свій голос за Олега Синютку. 

Нагадаємо, раніше свою участь у виборах на посаду голови Львівської ОТГ заявили також чинний міський голова Львова Андрій Садовий, депутати Львівської міськради Юлія Гвоздович, Ігор Зінкевич та Тарас Кльофа, псевдоактивіст Остап Стахів та інші.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!