Про виклики для бізнесу в оновленій країні розкажуть на лекції у Львові

2006 0
10 липня Львівська бізнес-школа УКУ (LvBS) для підприємців з різних регіонів України пройде відкрита зустріч-дискусія «Виклики для бізнесу в новій країні: розвиток довіри та шляхи подолання корупції». Головний доповідач – Ярослав Притула, викладач LvBS,професор з кількісних методів для прийняття бізнес-рішень та економіки.

Модератором зустрічі буде Ярослав Рущишин, засновник та генеральний директор ВАТ «Троттола», сенатор УКУ, фундатор LvBS, інформує УКУ.

Окрім лекції від відомого професора, гості дізнаються більше про Український католицький університет та програми Львівської бізнес-школи.

Участь у заході безкоштовна за умови попередньої реєстрації. Онлайн реєстрація.

Програма заходу:

16:00 – кава та екскурсія Українським католицьким університетом.

17:00-18:30 – лекція Ярослава Притули/дискусія.

Де: Львів, багатофункційний корпус УКУ, вул. Козельницька, 2а, 305 аудиторія.

Коли: четвер, 10 липня.

Контактна особа: Роксолана Кравчук, [email protected], +3 8 067 67 31 876.

Довідка.

Ярослав Притула – к.ф.-м. н., викладач LvBS, науковий секретар Львівського національного університету ім. Івана Франка. Професор з кількісних методів для прийняття бізнес-рішень та економіки.

Стажувався у The George Washington University, США. Був науковим консультантом Національного Банку Польщі в питаннях покращення макроекономічного моделювання та прогнозування економік Східної Європи. Учасник Global Policy Fellows Program Інституту Вищої Освіти (Вашингтон, США).

Займається економетричним моделюванням та прогнозуванням, дослідженнями в мікро- та макроекономіці. Є автором численних публікацій з комплексного аналізу, макроекономіки та прогнозування. Учасник великої кількості міжнародних конференцій, навчальних та дослідницьких програм.

Фото з Facebook Ярослава Притули


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!