Про залишки медикаментів у лікарнях Львова та області пацієнти можуть дізнатись онлайн

2980 0
Інформація про залишки лікарських засобів і виробів медичного призначення у закладах охорони здоров’я обласного, районного та міського підпорядкування стала доступною в онлайні. Про це інформує прес-служба Львівської облдержадміністрації
фото: zmi.ck.ua

фото: zmi.ck.ua

Відповідну можливість на своєму онлайн-ресурсі реалізував департамент охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації.

Серед медичних закладів, у яких запустили таку послугу є Обласна Лікарня дитяча «ОХМАТДИТ», Обласна інфекційна лікарня, Кардіологічний центр, Онкологічний центр, Центр репродуктивного здоров’я, а також Наркологічний диспансер, Протитуберкульозний диспансер, Психоневрологічний диспансер, Шкірно-венерологічний №1 диспансер, Шкірно-венерологічний №2 диспансер та інші. 

Читайте також: Львівський «ОХМАТДИТ». Шанс на «одужання»

«Ми прагнемо забезпечити доступність та прозорість у використанні бюджетних коштів закладами охорони здоров’я області, - розповів директор департаменту Богдан Чечотка. - Для цього власне й створено таку рубрику на нашому сайті, де усі охочі зможуть ознайомитись із залишками медикаментів станом на 1 число кожного місяця».
Також мешканці міста та області можуть залишати свої пропозиції, зауваження та скарги у режимі онлайн. Для цього запрацював новий розділі на сайті: http://webuse.lviv.ua/feedback/

Нагадаємо, згідно з розпорядженням Держслужби з лікарських засобів в Україні заборонили препарат «НО-ШПА» виробництва Угорщини. Відтак аптеки зобов’язані його знищити або повернути постачальнику. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!