Проблеми опалювального сезону та сотні хворих на Сovid-19. Головні події дня

746 0
Дайджест новин за 15 серпня.
КИЇВ. ФОТО: КМДА

КИЇВ. ФОТО: КМДА

Опалювальний сезон

Києву треба готуватись до складного опалювального сезону. Місто не виключає, що можуть бути терористичні акти чи атаки по газоносних станціях. «Ми закупили генератори, паливо для цих генераторів. У першу чергу, вони підуть на лікарні, на садки і школи. Ми зробимо все можливе і неможливе, що залежить від нас, щоб в оселях було тепло. Але прошу кожного підготувати теплий домашній одяг, теплі ковдри, тому що не виключаємо, що температура в домівках буде на декілька градусів нижчою за норму. Норма — 21 градус, а може бути 19 чи 18», − пояснює мер столиці Віталій Кличко. 

Капітальний ремонт на вул. Франка 

На вулиці Івана Франка в столиці закінчили капітальний ремонт, виконано весь запланований обсяг робіт.  Основну частину ремонту виконали минулого року. А цьогоріч на ділянках між вулицею Богдана Хмельницького і бульваром Тараса Шевченка, а також від вулиці В’ячеслава Липинського до вулиці Ярославів Вал влаштували верхній шар покриття. Використали поліпшений модифікований асфальтобетон. Протяжність вулиці – близько 700 м.

Коронавірус

У Києві за минулий тиждень виявили 316 хворих на коронавірус. «Серед захворілих: 180 жінок віком від 19 до 94 років та 136 чоловіків віком від 18 до 82 років. А також 15 дівчаток від 5 місяців до 16 років і 15 хлопчиків від 4 місяців до 17 років. Найбільше випадків захворювання виявили в Дніпровському районі – 79, у Дарницькому – 56 та в Святошинському районі – 38 випадків», – зазначає перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Турнір із шашок за участю чемпіонки світу Валерії Єжової

Цієї п’ятниці, 19 серпня, у приміщенні Vcentri HUB Оболонського району в Києві відбудеться волонтерський турнір із шашок за участю 11-річної чемпіонки світу з шашок Валерії Єжової. Під час турніру кожен охочий матиме змогу позмагатися з чемпіонкою. Умова участі лише одна – кожен, хто програє, платить благодійний внесок, який потім у повному обсязі буде направлено на офіційний рахунок Збройних Сил України.

Долучитися до волонтерського турніру з шашок та познайомитися з 11-річною чемпіонкою світу можна найближчої п’ятниці о 15:00 за адресою: Оболонський проспект, 22-А.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!