Проблеми з електрикою й арешт заступника голови Федерації профспілок. Головні події дня у Києві

777 0
Дайджест новин за 13 грудня.
Київ. Фото: КМДА

Київ. Фото: КМДА

Києву не вистачає понад 30% обсягів споживання електрики

Києву не вистачає понад 30% обсягів споживання електрики. Водночас з наявного об'єму майже 40% йде на критичну інфраструктуру. 

Заарештували заступника голови Федерації профспілок

У Києві заарештували заступника голови Федерації профспілок. За даними слідства, підозрюваний як голова наглядової ради ПрАТ «Укрпрофоздоровниця» прийняв рішення про продаж об’єкту нерухомого майна – Київської курортної бальнеолікарні площею 11 тис 672 м кв. Згідно висновку судової оціночно-будівельної експертизи загальна вартість майна понад 138 млн грн. Наразі йому обрано запобіжний захід – тримання під вартою із альтернативою внесення застави у розмірі понад 124 млн грн та відсторонено від займаної посади.

Дерусифікація 

З публічного простору Києва приберуть погруддя російського поета Олександра Пушкіна та меморіальну дошку радянській письменниці Ванді Василевській. Відповідне рішення ухвалила робоча група з вивчення питань усунення пам’ятних об’єктів, пов’язаних з історією та культурою росії та СРСР. 

У Бучі Київської області, звільненій від рф, встановили ялинку 

У Бучі Київської області, яка була окупована російськими військами, встановили ялинку. Для прикрашання використали торішню ялинку і прикраси. Ілюмінацію не включатимуть – економлять електрику.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!