Проблеми з водопостачанням та нові пункти обігріву. Головні події дня у Києві

1088 0
Дайджест новин за 23 грудня.
Київ. Фото: КМДА

Київ. Фото: КМДА

У Києві відкрили ще 52 пункти обігріву

У Києві відкрили ще 52 пункти пункти обігріву. Вони розташовані Голосіївському, Дніпровському, Оболонському та Святошинському районах. Загалом в місті тепер функціонують 532 пункти обігріву, які підготувало місто (з них 50 – облаштовані палатки ДСНС). Також долучається бізнес – додатково працюють ще понад 100 пунктів, які забезпечують підприємці. 

Екстрені відключення світла 

У Києві продовжуються екстрені відключення світла. Енергетики продовжують працювати над ліквідацією пошкоджень в енергосистемі. 

За словами генерального директора YASNO Сергія Коваленка, лівий берег столиці – дуже близький до планових графіків, а найскладніша ситуація на Куренівці і Оболоні. 

Обмеження водопостачання 

З 23:00 23 грудня до 7:00 24 грудня очікується пониження тиску у мережах водопостачання з можливою відсутністю води на верхніх поверхах у частині Подільського району, а саме: на житлових масивах Виноградар, Куренівка, Пріорка, Мостицький, Вітряні гори. Це пов’язано з аварійними роботами на одній з насосних водопровідних станцій. 

Міжнародна підтримка 

ЄБРР надасть Києву 100 млн євро на проєкти у галузі транспорту та ЖКГ. Співпраця, зокрема, в транспортній сфері буде стосуватись модернізації рухомого складу київського метро.

У Київській області заборонили всю піротехніку

У Київській області заборонили всю піротехніку на час дії воєнного стану. Під заборону потрапляють: феєрверки, бенгальські вогні, петарди.

Електротранспорт припиняє роботу

Через дефіцит електроенергії у Києві ухвалили рішення про припинення роботи наземного електротранспорту столиці – трамваїв та тролейбусів. На всіх маршрутах наземного електротранспорту відтепер курсуватимуть автобуси.

Софіко Векуа

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!