Продавчиню риби на «Привокзальному» посадили під домашній арешт

2121 0
Суд обрав міру запобіжного заходу для жінки, причетної до масового отруєння рибою у Львові.

Жінці, яка причетна до масового отруєння рибою людей у Львові, обрали міру запобіжного заходу – цілодобовий домашній арешт строком на 60 діб, інформує прес-служба Національної поліції у Львівській області.

Продавчиню риби підозрюють у порушенні санітарних правил та норм під час виготовлення риби гарячого копчення. Встановлено, що вона коптила рибу в себе в гаражі в антисанітарних умовах та потім продавала її на ринку «Привокзальний».

Читайте також: Усі ринки Львова збираються перевірити після масового отруєння на «Привокзальному»

Нагадаємо, що 22 вересня до лікарень міста почали звертатися люди з харчовим отруєнням. У наступні дні кількість хворих зростала. Загалом отруїлося більше 70 осіб, усі вони вживали копчену рибу, придбану на «Привокзальному» ринку. У рибі пізніше знайшли бактерії сальмонели. Жінці, яка її продавала, оголошено підозру у вчиненні кримінального злочину і загрожує до 8 років позбавлення волі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!