Політична реклама

Продавці радіоринку у Львові говорять про можливе закриття базару

3518 0
Продавці, що працюють на радіоринку у Львові на вул. Хмельницького побоюються, що найближчим часом ринок можуть закрити.

Оголошення такого змісту невідомі розвісили напередодні неподалік та не впускали автомобілі клієнтів та підприємців на паркінг, - повідомляє Zaxid net.

Торговці скаржаться, що без попереджень в розпал торгівлі їм відімкнули електроенергію, тож довелося припинити роботу.

Керівництво радіоринку водночас запевняє, що нікого на вулицю виганяти не буде. Зокрема, до кінця року продовжено договір оренди з бавовняно-прядильною фабрикою на приміщення, яке й винаймає радіобазар.

Працівник адміністрації радіоринку Ігор Приступа прокоментував: «На сьогодні ринок працює. Працює стабільно, безперебійно. Все у нас добре, все у нас під контролем. Ніхто нікого нікуди не закриває. Причин для закривання не бачу».

Натомість працівники ринку побоюються, що їхня робота невигідна для гіпермаркету, який будують поряд на вул. Б. Хмельницького.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!