Укрзалізниця відновить продаж квитків на потяги, що курсуватимуть після 9 грудня

2393 0
Раніше відомство тимчасово зупинило продаж через запуск потяга Київ – аеропорт «Бориспіль».
фото: dailylviv.com

фото: dailylviv.com

26 листопада ПАТ «Укрзалізниця» планує відновити продаж квитків на потяги далекого сполучення, що курсуватимуть після 9 грудня. Про це повідомили у прес-службі відомства.

«Наразі до графіка руху вносять остаточні коригування, пов’язані з ремонтом інфраструктури, запуском швидкісного експресу Київ-Пасажирський – Міжнародний аеропорт «Бориспіль», а також враховують пропозиції щодо оптимізації курсування пасажирського рухомого складу», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Укрзалізниця додала додаткові функції при купівлі квитків з мобільного

Нагадаємо, 11 листопада в Україні тимчасово призупинили продаж квитків на потяги далекого сполучення, що вирушатимуть після 9 грудня. 9 грудня 2018 року Укрзалізниця також запроваджує новий графік руху пасажирських поїздів на 2018/2019 роки.

Читайте також: Укрзалізниця змінила логотип. Фото

У відомстві додають, що наразі розробляють графік руху на додаткові поїзди у період новорічних та різдвяних свят.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!